Utvecklingsblogg för VHS lanserad

2010/03/05 at 14:07

Verket för högskoleservice (VHS) utvecklar en ny anmälningstjänst för anmälan och antagning till högskolestudier. Jag har haft ett längre konsultuppdrag för VHS (Verket för Högskoleservice) och arbetat med att ta fram en webbstrategi och konceptutveckling för projektet. Mitt arbete påbörjades förra året med förstudier, webbstrategi och konceptutveckling. Projektet har nu övergått till ren produktionsfas och väntas pågå fram till Q1 2011 då det nya systemet ska lanseras i samband med vårantagningen till högskolorna.

I ramen för projektet har jag även hjälpt VHS att fram en utvecklingsblogg som ska informera alla intressenter om projektets utveckling och samtidigt ta in synpunkter från allmänheten.

http://vhsutvecklingsblogg.wordpress.com/

Det är mycket kul att se hur en statlig myndighet vågar använda sig av dialog med användarna för att tillsammans ta fram en bättre tjänst. Jag kommer att fortsätta mitt/vårt arbete med att sprida nyttan med sociala medier till andra organisationer och företag. Just nu väntar ett spännande samarbete med Sundbybergs kommun och deras kommande satsning på medborgardialog. Mer information kommer här snart!

Hälsningar

Vladimir

Annonser

Entry filed under: medborgardialog, Public Relations, Samhällsutveckling, Socialt Internet, Vladimir.

Vilka kommuner är aktiva i sociala medier/Webb 2.0? Ny workshop för Sundbybergs kommun


About this blog

My name is Vladimir Koller and I work as freelance Digital Creative and Web Strategist. I have my own company,One Hot Pixel and work also directly for other agencies and production companies.,

This is my personal blog where I write about anything that interest me and is remotely connected to the exciting field of human (and digital) communication.

%d bloggare gillar detta: