Medborgardialog i Malmö kommun

2010/02/06 at 12:32

Många kommuner har höga ambitioner och som vi kan läsa i annan post här på Getinvolved finns det säkert många tillfällen till missnöje. När vi startar en dialog med en part skapar vi också i samma ögonblick förväntningar. Det är av yttersta vikt att tidigt våra vara tydlig med vad dialogen har för syfte, hur inlägg kommer att hanteras och vad vi som medborgare kan förvänta oss. Som vi ofta hävdar – allt går tillbaka till strategin hos den som öppnar för dialogen. Men alla fallgropar till trots – det finns verkligen stora vinster i att öppna och fördjupa medborgardialogen!

Vi ger gärna exempel här på goda exempel från städer och kommuner. Först ut är Malmö. Bor du i Malmö? Kommentera gärna hur väl du tycker det fungerar!

Malmös initiativ till medborgardialog

av Johan Lange

Annonser

Entry filed under: Okategoriserade.

Är politikerna verkligen redo för medborgardialog? Kan en nätbank vara social? Norsk läsövning!


About this blog

My name is Vladimir Koller and I work as freelance Digital Creative and Web Strategist. I have my own company,One Hot Pixel and work also directly for other agencies and production companies.,

This is my personal blog where I write about anything that interest me and is remotely connected to the exciting field of human (and digital) communication.

%d bloggare gillar detta: